Sing-In

Beste zangliefhebber!

Ook dit jaar organiseert Venrode Voices weer een Sing In op zondag 27 mei 2018.
Voor deze vijfde editie hebben wij Renée van Wegberg als gastdirigent kunnen vastleggen.

Wie kent niet onze streekgenote uit Horst die landelijk bekend is als zangeres. Renée van Wegberg zong in de prachtige musical “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” en afgelopen jaar had ze een veel geprezen hoofdrol in “Liesbeth List – de musical”. Ze won er de musical award mee voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musical.

De afgelopen jaren werd de Sing-In zeer goed bezocht. Ook dit jaar hopen wij weer op veel mensen die samen met ons een dag heerlijk komen zingen. De opzet van de dag is hetzelfde als voorgaande edities. We studeren een reeks van bekende en toegankelijke liedjes in en aan het einde van de dag zingen we dat voor publiek.

Programma 10:00-17:00 uur
We starten de dag met een gezamenlijk kopje koffie/thee vanaf 09.30 uur in zaal Odeon.
Om 10.00 uur starten we met repeteren,  om vervolgens tussen de middag verwend te worden met een lekkere lunch  in het restaurant (bij de prijs inbegrepen).
Na de generale repetitie volgt het gratis toegankelijke concert van 16.00 – 17:00 uur, waarbij wij jullie fans en de rest van Venray uitnodigen om de zangkwaliteiten van het dagkoor te komen beluisteren. Venrode Voices levert er ook een kleine muzikale bijdrage.

Aanmelden
Voor deelname aan de gezellige en muzikale Sing-In op 27 mei 2018  vragen wij een bijdrage van € 30 per persoon.
Dit is voor de workshop, koffie, thee, een  heerlijke lunch en het afsluitende concert.
Vraag vriendinnen, zussen, moeders, vaders (mannen zéér welkom), collega’s, buurvrouwen/-mannen, mede koorleden, klasgenoten, enz.enz. en meld je nu alvast aan, want het kan zijn dat de aanmeldingen storm gaan lopen.

Venrode Voices verheugt zich op jouw deelname!  Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Heb je nog vragen stel ze dan aan venrode@live.nl

poster-sing-in-mei-2018