Sing-in

Opnieuw succesvolle Sing-in Venrode Voices

Op zondag 27 mei 2018 organiseerden wij voor de vijfde keer een sing-in. Deze keer onder leiding van onze landelijk bekende streekgenote Renée van Wegberg. 60 geoefende, maar ook onervaren zangers en zangeressen togen ’s morgens naar Odeon in Venray, waar zij verwelkomd werden met koffie en thee. Tussen de middag werden de deelnemers verwend met een heerlijke lunch. Daarna werd er weer ijverig verder gerepeteerd, want aan het eind van de dag stond het optreden op de planning.

Voor Renée van Wegberg was het dirigeren van een koor een debuut, waar zij bijzonder van genoten heeft. Zij heeft deze dag zeer enthousiast geleid en gezorgd dat koor en publiek genoten van de acht ingestudeerde nummers, waaronder een spetterende versie van “Leef” van André Hazes jr. Als organiserende vereniging trad ook Venrode Voices onder leiding van Max Smeets op met 4 nummers. Deelnemers aan de sing-in lieten ons weten dat zij nu al uitkijken naar de volgende editie.

Nog even nagenieten? Bekijk de foto’s via deze link: https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/kunst-en-cultuur/72585/renee-van-wegberg-schot-in-de-roos?redir

Save the date:

Speciale Kerst Sing-In op zondag 9 december a.s. onder leiding van Gregor Bak (gastdirigent in 2014 en 2015).
Het repertoire zullen wij weer met zorg samenstellen: traditioneel, pop, soul, Nederlands. Dus zeker niet alleen traditionele kerstliedjes! Aanmelden is nu nog niet mogelijk.