Sing-in

Gregor Bak (fotograaf Leo van Velzen)

Kerst Sing-in Venrode Voices

We gaan ons weer langzaam voorbereiden op een gezellig najaar en een sfeervolle kerst-winterperiode.

Op zondag 9 december 2018 organiseren wij een Kerst Sing-In met Gregor Bak.
Gregor Bak is bekend van diverse tv-programma’s, waaronder  “ Zo vader, zo zoon” en  “Thank you for the music”.
Hij is een veelzijdige en muzikale man die de deelnemers moeiteloos en met humor meeneemt in een dag samen mooie muziek maken.
Een heerlijk begin van de kerstperiode. Een opwarmertje, met kerst-popliedjes en kerst-evergreens, om zo langzaam in de kerstsfeer te zakken.
Hoe heerlijk is dat!? Doe je mee?

De afgelopen jaren werd de Sing-In elke keer zeer goed bezocht. Ook bij deze speciale zesde editie hopen wij weer op een gezellige hoeveelheid mensen (18+) die met ons een heerlijke dag gaan zingen. De opzet van de dag is hetzelfde als voorgaande edities: tijdens de ochtend en middag repeteren we en aan het einde van de middag geef je een gratis concert voor publiek, waarvoor je al jouw fans kunt uitnodigen. Qua repertoire gaan we samen met Gregor op zoek naar mooie en sfeervolle nummers die passen bij kerst en de winter: traditioneel, pop, soul, Nederlands. Dus verwacht niet alleen de traditionele kerstmuziek.

Voor deelname aan deze gezellige en muzikale Sing-In vragen wij een bijdrage van € 32,50 per persoon. Dit is incl. koffie/thee, uitgebreide lunch, dagworkshop en concert. 

Inschrijven voor de sing in op 9 december:    Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan  

Wat doen we met jouw gegevens als je meedoet? Download het privacybeleid:   20180501 Privacybeleid algemeen Venrode Voices

Nog even nagenieten van de vorige Sing in (voorjaar 2018) met Renee van Wegberg? Klik hier voor een sfeerimpressie van de vorige Sing in