Hair

De musical HAIR 

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2017 brachten we de Musical Hair in de uitverkochte Grote zaal van de Schouwburg Venray. Wij bestaan als koor 60 jaar in 2017 en vierden dit met deze grote jubileumproductie.

“Let The Sunshine In opent je hart”.

Wie kent het niet deze legendarische musical met zijn onvergetelijke songs. We gingen terug naar de tijd van flower power, vrije liefde en de Vietnamoorlog. In het New York van de jaren zestig  maakten we kennis met de jonge Berger en zijn vriendengroep hippies. Plattelandsjongen Claude sluit zich bij hen aan. De hippies zetten zich af tegen de verstikkende greep van de maatschappij en strijden voor vrede, vrije liefde en antiracisme. Claude loopt mee in een demonstratie, maakt kennis met de geestverruimende middelen van die tijd en hij wordt verliefd. Het verhaal krijgt een dramatische wending als Claude zich bij het leger moet melden.

Venrode Voices bracht de productie in een geheel eigen versie. David Janssen en Rik Alofs vertolkten de solorollen en Cynthia Siefers-van Lijf nam het publiek mee door het verhaal. De nummers zijn exclusief voor Venrode Voices gearrangeerd door dirigent Max Smeets.

We bedanken alle sponsoren en vrijwilligers en vooral ook het enthousiaste publiek. Wij als koor hebben er geweldig van genoten!

Flyer Hair

 

logo-prov-limburg-gesubsidieerd-door-kleur

logo_venray

banner_1

 

 

Wij zijn blij met de vele gulle gevers! die onze productie mede mogelijk maken!